Hodet er tomt i dag. Eller: Hodet er absolutt ikke tomt i dag, det er tvert i mot fullt av andre ting i dag. Eller: Hodet er absolutt ikke fullt av andre ting i dag. Det er tvert i mot fullt av psykisk helse-ting i dag også. Jeg har sittet hele helga og forberedt undervisning om brukerperspektivet for studenter på videreutdanning i psykisk helsearbeid.

Jeg har prøvd meg på powerpoint for første gang – jeg har aldri tatt meg tid til det. Jeg vet ikke om det var så lurt når heller – det krever nok litt mer kunnskap og øvelse før det blir bra. Men jeg er i gang, i hvert fall.

Hodet er nok mer fullt enn tomt, men jeg har uansett ikke ork til å skrive noe vettugt i dag, så jeg gjør to ting:

1. Gir dere fin musikk:

2. Sender dere videre til mine venner:

http://psykisk.wordpress.com/

www.auroraytring.blogspot.com

www.mentalhelse.no